Englantilainen leikkikoulu tarjoaa kodinomaista ja yksilöllistä päivähoitoa. Toimintamme on monipuolista ja vaihtelevaa.

Usein kuultuja kysymyksiä on: ”Tarvitseeko osata englantia, kun tulee hoitoon leikkikouluun?” Vastaus on: ”Ei suinkaan” :)

Leikkikoulu tarjoaa loistavan mahdollisuuden lapselle saada hyvät valmiudet kielen alkeiden oppimiseen. Pienten puoli toimii ns. kielikylpyryhmänä, jossa kuullaan päivittäin englannin kieltä toimintojen yhteydessä mutta suomen kieltä käytetään hoidon pääasiallisena kielenä.

Isojen puolella kieltä käytetään enemmän ja aina tarvittaessa myös suomen kieltä, jotta asiat tulee ymmärretyksi puolin ja toisin lapsen ja hoitajien välillä. On hämmästyttävää miten nopeasti lapset omaksuvat vierasta kieltä. Hoidon aloituksesta ei mene kauaakaan, kun kotona ruokapöydässä saattaa lapsen suusta kuulua: ”Milk please!” :)